AlbertFerre_Advocats-atropellament.jpg

INICI > ACCIDENTS DE TRÀNSIT > ATROPELLAMENTS

ADVOCATS

ESPECIALISTES

EN ATROPELLAMENTS.

ESTEM AL COSTAT

DE LES VÍCTIMES.

A Albert Ferré · Advocats de Persones som especialistes en accidents de trànsit i atropellaments. Com a vianants som molt vulnerables i si patim un atropellament rebem l’impacte del vehicle al nostre cos. Sabem les dificultats a les quals s’enfronta una víctima, des de 1995 el nostre principal objectiu és posar-te les coses fàcils i fer-nos càrrec de tot el procés, perquè el perjudicat o perjudicada únicament hagi d'ocupar-se de la seva recuperació i de superar el mal tràngol que ha viscut.

VOLS QUE ET TRUQUEM NOSALTRES?

ATROPELLAMENTS

En cas que tu o algú de la teva família hagi patit un atropellament, el lesionat o el familiar té dret a rebre una indemnització, tant pels danys personals que hagueu patit (seqüeles i incapacitat temporal) com per les despeses generades (farmacèutiques o materials, com ulleres, mòbil, roba, etc). Estem a la teva disposició per assessorar-te des del primer moment sobre les opcions que tens per reclamar i els drets que l'assisteixen. 

 

L'atenció personalitzada, el tracte, el respecte, la cura i l'afecte ens diferencien com a despatx.

Som aquí per escoltar-te, entendre't i ajudar-te en tota mena d'atropellaments:

ATROPELLAMENT PER COTXE

Sol donar-se quan el vianant creua la via pública, bé pel pas habilitat o voltants. És important que recopilis tota la informació que hagi agafat l'autoritat i rebis atenció mèdica immediatament, al lloc de l'atropellament. Conserva l'informe d'urgències.

ATROPELLAMENT PER TRANSPORT PÚBLIC

Acostuma a produir-se en baixar del mateix transport, a l'inici de la marxa. És important guardar el tiquet de transport i conservar les dades de contacte del màxim de viatgers o testimonis dels fets.

ATROPELLAMENT PER PATINETS ELÈCTRICS

Es poden donar dues situacions: que un patinet elèctric atropelli a un vianant o que tu, com a conductor del patinet, hagis sigut atropellat per un altre vehicle. En qualsevol dels dos casos és important que localitzis els testimonis dels fets i que l'autoritat pertinent aixequi atestat.

ATROPELLAMENT PER BICICLETA

Accident on el ciclista atropella a un vianant. Si és el seu cas, és important sol·licitar tota la documentació realitzada per l'autoritat, així com localitzar a possibles testimonis.

ATROPELLAMENT PER MOTO

Si t'ha atropellat una moto, és important que recaptis tota la informació que hagi agafat l'autoritat i rebis atenció mèdica de forma immediata en el lloc de l'atropellament, conservant l'informe d'urgències.

ATROPELLAMENT PER REPARTIDORS

Si t’ha atropellat una bicicleta o un altre vehicle d’una empresa de repartidors, truca’ns el més aviat possible i conserva tota la documentació i les factures derivades de l’accident.

 

PASSOS A SEGUIR

Si tu o un familiar heu patit un atropellament, aquests són els primers passos que has de seguir. Molt important:

1

Centrat a rebre una bona atenció mèdica des del primer moment.

2

No signis cap document que et pugui comprometre.

3

Contacta amb un advocat especialista en accidents de trànsit que pugui ajudar-te a resoldre tots els dubtes.

4

Guarda tots els informes mèdics i fixa’t bé que especifiquen totes les lesions i dolors.

5

Conserva totes les factures derivades de l’accident de trànsit.

A Albert Ferré · Advocats de Persones tractem cada cas de forma individualitzada i seguim un mètode de treball personalitzat, cas a cas:

  • Tindrem una primera reunió gratuïta on estudiarem el teu cas. Si la gravetat de les teves lesions t'impedeixen desplaçar-te, no dubtis a trucar-nos; indica'ns on ets i ens desplacem per visitar-te.

  • T'indicarem quina és tota la documentació necessària a sol·licitar per poder estudiar el teu cas detalladament.

  • Analitzarem les causes de l'accident i valorarem tota la teva documentació mèdica.

  • T’acompanyarem durant tot el procediment.

 

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

A Albert Ferré · Advocats de Persones posem al teu abast tots els mitjans tècnics per resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir en qualsevol moment del procés.

MARISA NAVARRO

Advocada

A Albert Ferré · Advocats de Persones disposem d’un equip de psicòlegs i metges que ens ajuden a buscar la millor solució a la teva problemàtica, així com fer un seguiment i poder valorar segones opinions del teu cas.

ANNA HERNÁNDEZ

Advocada

L’objectiu en el nostre despatx és aconseguir la màxima indemnització per l'accident de trànsit que hagis patit amb totes les garanties i defensant els teus drets.

ADVOCATS D'ATROPELLAMENTS

 

TESTIMONIS

 

El 21 de març em van atropellar a la Meridiana, i no recordo res més. La meva família va contactar amb el senyor Ferré i ells es van encarregar de tot, moltes gràcies!

Antonio O. | Barcelona | Google

CONTACTA AMB NOSALTRES

A Albert Ferré Advocats de Persones creiem que tots tenim dret a defensar els nostres drets, independentment de la situació econòmica.

És per això que al nostre despatx t’informem gratuïtament.

Contacta'ns i ens posarem a treballar avui mateix.

DESPATX A BARCELONA

Carrer Mallorca 272, 7a planta

08037 Barcelona

93 220 86 96

DESPATX AL VALLÈS

Plaça d'Antoni Baqué,  4, 2a

08120 La Llagosta

93 220 86 96

A Albert Ferré · Advocats de Persones tenim despatxos a Barcelona i al Vallès.

Els nostres horaris de visita són:

dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 i divendres de 9:00 a 13:00.