INICI > DRET LABORAL > ACCIDENTS LABORALS

SOM ADVOCATS ESPECIALISTES

EN ACCIDENTS LABORALS

DE PERSONAL SANITARI

Si has patit una lesió treballant com a metge, infermer, auxiliar o conductor d'ambulàncies... Truca'ns i t’acompanyarem en tot el procés, som un dels millors despatxos especialistes del nostre país.

Des de 1995 més de 2.000 persones avalen la nostra experiència, defensant als treballadors.

De nosaltres, valoren l’atenció personalitzada i el nostre compromís

Vols començar avui mateix?

ACCIDENTS DE SANITARIS

Si a conseqüència de la manca de mesures de seguretat, mascaretes, protectors, guants... Has patit o pateixes una malaltia, t'has infectat per un virus i has necessitat hospitalització, etc... nosaltres creiem que el teu cas es un accident laboral.


Les lesions que has patit poden comportar una incapacitat temporal o en el pitjor dels casos, una incapacitat permanent, que no et permeti realitzar la teva feina habitual o que malauradament no et permetin tornar a treballar mai més.

La teva empresa és responsable de protegir-te en el teu lloc de treball i vetllar per tu, sinó ha estat així truca'ns i nosaltres et defensarem i reclamarem el que et pertoca.

A Albert Ferré Advocats, fa més de 25 anys que defensem els casos més complexes d'accidents laborals greus, a Catalunya.

AFECTACIONS PSICOLOGIQUES

Les depressions, els atacs d'ansietat o l'estrès post traumàtic solen ser un dels principals motius de lesions a la vostra feina, la clau en aquests casos és actuar amb la màxima velocitat.

ACCIDENTS PER EXPOSICIÓ A VIRUS

Exposició directa a infeccions, o les exposicions repetides a substàncies químiques, guants, mascaretes poden donar lloc a malalties, o al·lèrgies

ACCIDENTS IN ITINERE

Accidents en el desplaçament d’anada i tornada a la feina o durant la jornada laboral, causat per cansament de jornades amb torns.

 

PASSOS A SEGUIR

Si has patit un accident laboral, aquests són els primers passos que has de seguir. Molt important:

1

Ja saps que has de ser atès per la mútua laboral d’urgència, però si aquesta no et vol prestar atenció mèdica, dirigeix-te al servei d’urgències de qualsevol centre mèdic de la sanitat pública i explica les causes de l'accident.

2

No dubtis ni un moment en consultar amb un advocat especialista en accidents de laborals; digue'ns on ets i nosaltres ens desplacem per visitar-te.

3

És necessari que demanis sempre els informes mèdics de totes les intervencions i visites mèdiques que realitzis.

4

No adoptis cap compromís amb l'empresa sense consultar, perquè la gravetat de les teves seqüeles et pot comportar canvis laborals, socials i econòmics molt importants.

A Albert Ferré · Advocats de Persones tractarem el teu cas de forma individualitzada i seguim un mètode de treball personalitzat:

  • Tindrem una primera reunió gratuïta on estudiarem el teu cas.

  • T'ajudarem a sol·licitar tota la documentació necessària per poder estudiar el teu cas detalladament.

  • Farem un estudi de les causes de l'accident i les conseqüències del mateix, a nivell mèdic, laboral i econòmic.

  • T’acompanyarem durant tot el procediment.

  • Cobraras una indemnització

  • Et tramitarem una pensió

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Quan una persona pateix un accident laboral, al nostre despatx hi trobarà tot el suport personal i l’assessorament legal que necessiti durant tot el procés.

MARISA NAVARRO

Advocada

Si treballes en un hospital, o en un centre geriàtric o treballes en transport sanitari i has tingut un accident laboral, centra’t en la teva recuperació mèdica; de la resta ens encarreguem nosaltres.

ALBERT FERRÉ

Advocat

Al nostre despatx comptem amb l'assessorament dels millors especialistes que ens ajuden a realitzar l’estudi complet de totes les situacions d’accidents laborals Sanitaris, per no fer perdre el temps als clients.

ADVOCATS D'ACCIDENTS DE SANITARIS

 
 
albert%20ferre%20advocats%20sanitaris%20

OPINIONS I TESTIMONIS

Contactar amb Albert Ferré desprès de 2 mesos hospitalitzat per Covid ha estat una sort, ho recomano a tothom que s'ho miri i consulti és gratis.

Marcel R | Barcelona | Google

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

A Albert Ferré Advocats de Persones creiem que tots tenim dret a defensar els nostres drets, independentment de la situació econòmica.

 

És per això que al nostre despatx t’informem gratuïtament.

Contacta'ns i ens posarem a treballar avui mateix.

DESPATX A BARCELONA

Carrer Mallorca 272, 7a planta

08037 Barcelona

93 220 86 96

info@albertferreadvocats.com

DESPATX AL VALLÈS

Plaça d'Antoni Baqué,  4, 2a

08120 La Llagosta

93 220 86 96

info@albertferreadvocats.com

A Albert Ferré · Advocats de Persones tenim despatxos a Barcelona i al Vallès.

Els nostres horaris de visita són:

dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 i divendres de 9:00 a 13:00.