AFA-JDESCARREGA.jpg

ALBERT FERRÉ

ADVOCATS DE PERSONES

Així hem ajudat al Josep!

En Josep Descarrega va partir un accident de moto per culpa d'un gos que se li va creuar enmig de la nit. Per evitar atropellar-lo, va caure i va patir diverses lesions i la seva motocicleta es va incendiar. Va ser un cas molt complicat perquè no hi havia cap altre vehicle implicat, la moto era de coleccionista i la seva asseguradora s'havia desentès.  En Josep va contactar amb Ferré | Advocats de Persones i gràcies a la perícia de l'equip d'accidents de trànsit va poder cobrar una indemnització tant pels danys personals com la reparació total de la moto clàssica que conduïa. Ell ens explica el seu cas en primera persona.

CLIENTES

24 hores

Ens posem

en contacte

7 dies

Realitzem

la reclamació

90 dies

Cobres la

indemnització

*Aquests temps són orientatius i poden variar per causes alienes al despatx com sentències judicials o procediments administratius.

PER QUÈ FERRÉ | ADVOCATS DE PERSONES?

Tractem cada cas de manera individualitzada i t'oferim assessorament personalitzat.

Estudiem el teu cas gratuïtament


Analitzem la documentació amb el nostre equip d'especialistes (metges, enginyers...) i et donem resposta en menys de 24h.
Iniciem la reclamació ràpidament


Et truquem immediatament i et donem la viabilitat del teu cas en 24h. I, en menys de 7 dies ens posarem en contacte amb la teva companyia perquè cobris la teva indemnització.
Busquem un acord


A Albert Ferré - Advocats de Persones, el 96,8% dels nostres casos es resolen en menys de 90 dies però, si no arribem a un acord, també et representem judicialment.
Recopilem la documentació


Et farem una llista amb els documents necessaris perquè puguem tramitar la teva indemnització i et recordarem quins són els terminis de lliurament.
Valorem la proposta d'indemnització


Et donem una segona opinió i, si la indemnització de l'asseguradora és inferior al que creiem just o si no inclou determinades despeses, reclamem.
Estudiem totes les alternatives


Sempre anem més enllà. Apliquem la millor estratègia per a aconseguir el que et mereixes. T'acompanyem en la tramitació de subsidis, incapacitats, ajudes i prestacions derivades del teu accident, tant per a tu com per a la teva família.

Dels nostres clients ens recomanen a amics i familiars

 

ADVOCATS D’ACCIDENTS DE TRÀNSIT

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Ferré | Advocats de Persones va néixer per acompanyar i assessorar a les persones que arriben a nosaltres demanant ajuda. Si has patit un accident de moto no ho dubtis més: som els especialistes que necessites.

MARISA NAVARRO

Advocada

És vital pel transcurs del cas i pel seu benefici que prèviament estudiem totes les accions que es duran a terme. Nosaltres recomanem els nostres clients que no prenguin cap decisió sense haver parlat abans amb un advocat expert en temàtica d’accidents.

ANNA HERNÁNDEZ

Advocada

Per a nosaltres, el més important és que et recuperis. Un cop assolida aquesta fita, podrem ajudar-te a defensar els teus drets.