AlbertFerre_Advocats subhome accidents t

INICI > ACCIDENTS DE TRÀNSIT

ADVOCATS

ESPECIALISTES EN

ACCIDENTS

DE TRÀNSIT

No estàs sol, truca'ns i t'ajudarem en tot. L'atenció personalitzada, el tracte, el respecte, la cura i l'afecte diferencien al nostre despatx; així vam néixer el 1995 i així seguim creixent dia a dia.

És per tot això que el 98,7% dels nostres clients ens recomana als seus amics i familiars com a advocats experts en accidents de trànsit.

ESPECIALITATS

Si has patit un accident de trànsit, sigui del tipus que sigui, cal que tinguis en compte dos punts molt importants:

primer, la teva recuperació és la nostra prioritat i segon, mai signis cap document sense consultar-nos abans.

Truca’ns, t’informarem de forma gratuïta i et donarem solucions personalitzades, ja que comptem amb un equip especialitzat en:

 

ACCIDENTS DE COTXE

Si ets el conductor i no ets culpable o bé si ets ocupant, pots reclamar la totalitat dels danys que hagis patit a la companyia asseguradora responsable, tant personals com materials.

ACCIDENTS DE MOTO

Els motoristes sempre s'emporten la pitjor part en un accident i les companyies tendeixen a considerar-los culpables. A Albert Ferré · Advocats de Persones t’ajudem a reclamar les teves lesions, danys materials i el perjudici sofert, amb un advocat especialitzat.

ATROPELLAMENTS

Els vianants pateixen lesions de gravetat i sovint hi poden haver dubtes sobre la culpa. Nosaltres creiem en tu, consulta’ns gratuïtament. Tens dret a reclamar una indemnització. A Albert Ferré · Advocats de Persones t’assessorem per trobar la millor solució.

ACCIDENTS GREUS

La pèrdua d'un ésser estimat o haver patit una lesió molt greu en un accident de trànsit no es repara amb una indemnització, ho sabem. Però és un dret. Per això volem ajudar-te a tu i als teus i acompanyar-vos en tot allò que necessiteu. Des del primer dia, el nostre equip estarà al vostre costat.

VOLS QUE ET TRUQUEM NOSALTRES?

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Les persones accidentades en un accident de trànsit són la nostra prioritat.

MARISA NAVARRO

Advocada

Davant d'un accident de trànsit és inevitable que sorgeixin molts dubtes. És primordial tenir tota la informació des del primer moment.

ANNA HERNÁNDEZ

Advocada

A Albert Ferré Advocats podràs resoldre tots els teus dubtes respecte a l'accident de trànsit que hagis patit, de forma àgil i concisa.

ADVOCATS D’ACCIDENTS DE TRANSIT

TESTIMONIS

Me'ls van recomanar els meus amics de les motos, són ràpids i no t'enganyen. Jo vaig cobrar la indemnització i els desperfectes, ara em gestionen també la invalidesa. Un 10, els he recomanat a les meves germanes.

Julián H. | Barcelona | Google

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

A Albert Ferré Advocats de Persones creiem que tots tenim dret a defensar els nostres drets, independentment de la situació econòmica.

És per això que al nostre despatx t’informem gratuïtament.

Contacta'ns i ens posarem a treballar avui mateix.

DESPATX A BARCELONA

Carrer Mallorca 272, 7a planta

08037 Barcelona

93 220 86 96

DESPATX AL VALLÈS

Plaça d'Antoni Baqué,  4, 2a

08120 La Llagosta

93 220 86 96

A Albert Ferré · Advocats de Persones tenim despatxos a Barcelona i al Vallès.

Els nostres horaris de visita són:

dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 i divendres de 9:00 a 13:00.