AlbertFerre_Advocats-laboral-incapacitat

INICI > DRET LABORAL > INCAPACITATS

SOM ADVOCATS

ESPECIALISTES

EN INCAPACITATS

L'atenció personalitzada, el tracte, el respecte, la cura i l'afecte són els trets característics del nostre despatx. Des de 1995 defensem als treballadors. La nostra feina és donar-te tranquil·litat i solucions perquè puguis arribar a prendre la decisió correcta. A Albert Ferré - Advocats de Persones, t'ajudem a obtenir la prestació justa que et correspon.

VOLS QUE ET TRUQUEM NOSALTRES?

INCAPACITATS

Actualment existeixen nombroses tipologies d'incapacitats.

Som aquí per assessorar-te en tota mena de situacions:

A Albert Ferré - Advocats de Persones tindràs l'assessorament personalitzat d’advocats especialistes en procediments laborals. Som advocats que treballem per a persones, no per a empreses.

INCAPACITAT TEMPORAL

Podem definir-la com la situació laboral en què es troba el treballador mentre rep assistència sanitària i està impedit o impedida per treballar, sempre tenint una data límit establerta de quan es preveu la seva plena reincorporació laboral.

INCAPACITAT PARCIAL

En aquesta ocasió, aquesta incapacitat afecta una part del nostre rendiment laboral. Sense arribar a impedir-nos per complet l'exercici de la nostra professió, però sí que disminueix de forma permanent el nostre rendiment en, almenys, un 33% de què es considera normal.

INCAPACITAT PERMANENT TOTAL

O també coneguda com incapacitat per a la realització de la professió habitual que ens impedeix l'exercici de la nostra professió, però això no vol dir que no puguem realitzar un altre ofici.

INCAPACITAT PERMANENT ABSOLUTA

A diferència de la total, és la que ens incapacita permanentment per exercir qualsevol professió o ofici.

A més d'estar incapacitats per complet per exercir qualsevol professió o ofici, la gran invalidesa també comporta la necessitat de ser assistits per una altra persona en els actes més essencials del nostre dia a dia, com són: menjar, vestir-se, rentar-se, ...

GRAN INVALIDESA

 

PASSOS A SEGUIR

Si et trobes en situació d'incapacitat temporal i preveus que pot derivar en una situació d'incapacitat permanent, aquests són els passos a seguir: 

1

És importantíssim recopilar tota la documentació mèdica possible sobre el teu cas realitzada per la sanitat pública.

2

Com més aviat rebis assessorament d'un advocat especialista en incapacitats millor; has de conèixer quines són les possibilitats incapacitants de la teva situació. A Albert Ferré · Advocats de Persones posem a la teva disposició un servei de perits mèdics que resoldran els teus dubtes.

3

Si has rebut ja la resolució d'incapacitat denegant qualsevol classe de prestació, és fonamental que busquis assessorament jurídic en els següents 30 dies com a màxim, des de la notificació.

4

Tramitació de l’expedient judicial. Nosaltres t’acompanyem durant tot el procés.

5

Nosaltres impugnarem aquelles resolucions que no s'ajustin a la teva realitat mèdica i incapacitant, i tramitarem la part administrativa de forma gratuïta.

6

T'ajudem en la teva cita amb el Tribunal Metge / ICAM i seguim el teu procés fins a la notificació de la resolució.

A Albert Ferré · Advocats de Persones tractem cada cas de forma individualitzada i seguim un mètode de treball personalitzat, cas a cas:

  • Tenim una primera reunió gratuïta on estudiem el teu cas.

  • T'indiquem tota la documentació necessària a sol·licitar per poder estudiar el teu cas detalladament.

  • Fem un estudi del teu cas t i valorem les causes reals.

  • T’acompanyem durant tot el procediment.

 

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

L’acompanyament i el seguiment personalitzat en tot el procés d'invalidesa ens caracteritza als professionals d’Albert Ferré Advocats.

MARISA NAVARRO

Advocada

Davant d’una possible incapacitat permanent és imprescindible una valoració objectiva de la documentació i les possibilitats de l’expedient.

ALBERT FERRÉ

Advocat

Per molt difícil que sigui la situació mèdica i personal, sempre oferim una solució personalitzada per cada persona que acompanyem i assessorem

ADVOCATS INCAPACITATS

 

OPINIONS I TESTIMONIS

Em van acomiadar després de 12 anys, sense cap motiu i, gràcies al despatx, vaig aconseguir una indemnització justa. Estic molt content i agraït. Els recomano sempre.

Miguel G | Barcelona | Google

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

A Albert Ferré Advocats de Persones creiem que tots tenim dret a defensar els nostres drets, independentment de la situació econòmica.

 

És per això que al nostre despatx t’informem gratuïtament.

Contacta'ns i ens posarem a treballar avui mateix.

DESPATX A BARCELONA

Carrer Mallorca 272, 7a planta

08037 Barcelona

93 220 86 96

info@albertferreadvocats.com

DESPATX AL VALLÈS

Plaça d'Antoni Baqué,  4, 2a

08120 La Llagosta

93 220 86 96

info@albertferreadvocats.com

A Albert Ferré · Advocats de Persones tenim despatxos a Barcelona i al Vallès.

Els nostres horaris de visita són:

dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 i divendres de 9:00 a 13:00.