top of page
HOME
AlbertFerre_Advocats bici accidents.jpeg

INICI > ACCIDENTS DE TRÀNSIT > ACCIDENTS DE BICICLETA

ADVOCATS 

ESPECIALISTES

EN ACCIDENTS DE BICICLETA.

ESTEM AL TEU COSTAT.

Ferré | Advocats de Persones sabem que no és fàcil enfrontar un accident de bicicleta. Des de 1995 ajudem a les persones que arribeu a nosaltres per posar-vos les coses fàcils i estar al vostre costat per tot el que calgui. Volem que la vostra prioritat sigui recuperar-vos i superar aquest capítol.

logos_diaris 19.07.22.png

ETS CONDUCTOR?

ETS FAMILIAR?

PER QUÈ FERRÉ | ADVOCATS DE PERSONES?

Tractem cada cas de manera individualitzada i t'oferim assessorament personalitzat.

Estudiem el teu cas gratuïtament

Analitzem la documentació amb el nostre equip d'especialistes (metges, enginyers...) i et donem resposta en menys de 24h.

Iniciem la reclamació ràpidament

Et truquem immediatament i et donem la viabilitat del teu cas en 24h. I, en menys de 7 dies ens posarem en contacte amb la teva companyia perquè cobris la teva indemnització.

Valorem la proposta d'indemnització

Et donem una segona opinió i, si la indemnització de l'asseguradora és inferior al que creiem just o si no inclou determinades despeses, reclamem.

Busquem un acord

A Ferré | Advocats de Persones, el 96,8% dels nostres casos es resolen en menys de 90 dies però, si no arribem a un acord, també et representem judicialment.

Recopilem la documentació

Et farem una llista amb els documents necessaris perquè puguem tramitar la teva indemnització i et recordarem quins són els terminis de lliurament.

Estudiem totes les alternatives

Sempre anem més enllà. Apliquem la millor estratègia per a aconseguir el que et mereixes. T'acompanyem en la tramitació de subsidis, incapacitats, ajudes i prestacions derivades del teu accident, tant per a tu com per a la teva família.

ACCIDENT DE BICICLETA

¿Has patit un accident de bicicleta?  Truca'ns. Volem escoltar la teva història

 

Pots reclamar els danys personals i materials d’un accident 

si ets el conductor i no ets culpable.

24 hores

Ens posem

ens contacte

7 dies

Realitzem

la reclamació

90 dies

Cobrament

d'indemnització

*Aquests temps són orientatius i poden variar per causes alienes al despatx com sentències judicials o procediments administratius.

Els nostres clients ens recomanen a amics i familiars

ADVOCATS D’ACCIDENTS DE TRANSIT

Albert_Ferre_Cuscó.jpg

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Si has patit un accident de bicicleta, som l’equip d’advocats que necessitem. Fa més de 25 anys que som especialistes en aquest tema.

Marisa_Navarro.jpg

MARISA NAVARRO

Advocada

Fa relativament poc que les bicicletes han omplert els nostres carrers, però cada cop sou més els que escolliu aquest mitjà de transport en el vostre dia a dia. Nosaltres volem que tingueu tota la informació necessària davant qualsevol imprevist.

AFA-ANTONIO.jpeg

TESTIMONIAL

Així hem ajudat a l'Antonio!

Antonio Moreno va patir un accident als 21 anys que canviaria la seva vida per sempre. Després de la seva recuperació, gràcies a Ferré | Advocats de Persones, va rebre la indemnització que li corresponia pels danys soferts. L'acompanyem durant tot el procés i vam estar al seu costat en tot moment. Ell ens explica la seva vivència en primera persona.

bottom of page