top of page
HOME
AlbertFerre_Advocats cotxe accidents.jpeg

INICI > ACCIDENTS DE TRÀNSIT > ACCIDENTS DE COTXE

ADVOCATS 

ESPECIALISTES

EN ACCIDENTS DE COTXE.

ESTEM AL TEU COSTAT.

A Ferré | Advocats de Persones sabem les dificultats a les quals s'enfronten les víctimes d'un accident de cotxe. Des de 1995 el nostre principal objectiu és posar-te les coses fàcils i fer-nos càrrec de tot el procés, perquè únicament hagis d'ocupar-te de la recuperació i de superar el mal tràngol que has viscut.

logos_diaris 19.07.22.png

ETS CONDUCTOR?

ETS OCUPANT?

ETS FAMILIAR?

PER QUÈ FERRÉ | ADVOCATS DE PERSONES?

Tractem cada cas de manera individualitzada i t'oferim assessorament personalitzat.

Estudiem el teu cas gratuïtament

Analitzem la documentació amb el nostre equip d'especialistes (metges, enginyers...) i et donem resposta en menys de 24h.

Iniciem la reclamació ràpidament

Et truquem immediatament i et donem la viabilitat del teu cas en 24h. I, en menys de 7 dies ens posarem en contacte amb la teva companyia perquè cobris la teva indemnització.

Valorem la proposta d'indemnització

Et donem una segona opinió i, si la indemnització de l'asseguradora és inferior al que creiem just o si no inclou determinades despeses, reclamem.

Busquem un acord

A Ferré | Advocats de Persones, el 96,8% dels nostres casos es resolen en menys de 90 dies però, si no arribem a un acord, també et representem judicialment.

Recopilem la documentació

Et farem una llista amb els documents necessaris perquè puguem tramitar la teva indemnització i et recordarem quins són els terminis de lliurament.

Estudiem totes les alternatives

Sempre anem més enllà. Apliquem la millor estratègia per a aconseguir el que et mereixes. T'acompanyem en la tramitació de subsidis, incapacitats, ajudes i prestacions derivades del teu accident, tant per a tu com per a la teva família.

ACCIDENT DE COTXE

Si has patit un accident de cotxe, truca'ns i t'assessorarem gratuitament

 

Si ets el conductor i no ets culpable o bé si ets ocupant,

pots reclamar tant els danys personals com materials.

24 hores

Ens posem

ens contacte

7 dies

Realitzem

la reclamació

90 dies

Cobrament

d'indemnització

*Aquests temps són orientatius i poden variar per causes alienes al despatx com sentències judicials o procediments administratius.

Els nostres clients ens recomanen a amics i familiars

ADVOCATS D’ACCIDENTS DE TRANSIT

Albert_Ferre_Cuscó.jpg

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Les persones perjudicades en un accident de cotxe són la nostra prioritat.

Marisa_Navarro.jpg

MARISA NAVARRO

Advocada

Davant d'un accident de cotxe és inevitable que sorgeixin molts dubtes. És primordial tenir tota la informació des del primer moment.

AFA-ANTONIO.jpeg

TESTIMONIAL

Així hem ajudat a l'Antonio!

Antonio Moreno va patir un accident als 21 anys que canviaria la seva vida per sempre. Després de la seva recuperació, gràcies a Ferré | Advocats de Persones, va rebre la indemnització que li corresponia pels danys soferts. L'acompanyem durant tot el procés i vam estar al seu costat en tot moment. Ell ens explica la seva vivència en primera persona.

bottom of page