top of page
HOME
AlbertFerre_Advocats moto accidents.jpeg

INICI > ACCIDENTS DE TRÀNSIT > ACCIDENTS DE MOTO

ADVOCATS 

ESPECIALISTES

EN ACCIDENTS DE MOTO.

ESTEM AL TEU COSTAT.

A Ferré | Advocats de Persones sabem les dificultats a les quals us encareu les víctimes d'un accident de moto. Des de 1995 volem fer que el teu camí sigui fàcil possible. Nosaltres ens fem càrrec de tot perquè tu puguis centrar-te a recuperar-te i passar pàgina.

logos_diaris 19.07.22.png

ETS CONDUCTOR?

ETS ACOMPANYANT?

ETS FAMILIAR?

PER QUÈ FERRÉ | ADVOCATS DE PERSONES?

Tractem cada cas de manera individualitzada i t'oferim assessorament personalitzat.

Estudiem el teu cas gratuïtament

Analitzem la documentació amb el nostre equip d'especialistes (metges, enginyers...) i et donem resposta en menys de 24h.

Iniciem la reclamació ràpidament

Et truquem immediatament i et donem la viabilitat del teu cas en 24h. I, en menys de 7 dies ens posarem en contacte amb la teva companyia perquè cobris la teva indemnització.

Valorem la proposta d'indemnització

Et donem una segona opinió i, si la indemnització de l'asseguradora és inferior al que creiem just o si no inclou determinades despeses, reclamem.

Busquem un acord

A Ferré | Advocats de Persones, el 96,8% dels nostres casos es resolen en menys de 90 dies però, si no arribem a un acord, també et representem judicialment.

Recopilem la documentació

Et farem una llista amb els documents necessaris perquè puguem tramitar la teva indemnització i et recordarem quins són els terminis de lliurament.

Estudiem totes les alternatives

Sempre anem més enllà. Apliquem la millor estratègia per a aconseguir el que et mereixes. T'acompanyem en la tramitació de subsidis, incapacitats, ajudes i prestacions derivades del teu accident, tant per a tu com per a la teva família.

ACCIDENT DE MOTO

¿Has patit un accident de moto? Truca'ns i t'assessorarem gratuïtament

 

En el cas que siguis conductor i no ets culpable o si ets ocupant,

sempre pots reclamar els danys personals i materials soferts per l'accident.

24 hores

Ens posem

ens contacte

7 dies

Realitzem

la reclamació

90 dies

Cobrament

d'indemnització

*Aquests temps són orientatius i poden variar per causes alienes al despatx com sentències judicials o procediments administratius.

Els nostres clients ens recomanen a amics i familiars

ADVOCATS D’ACCIDENTS DE TRANSIT

Albert_Ferre_Cuscó.jpg

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Si has patit un accident de moto, ets la nostra prioritat.

Marisa_Navarro.jpg

MARISA NAVARRO

Advocada

Ningú ens ensenya què hem de fer si patim un accident de moto. És molt important consultar un advocat especialista per tenir tota la informació necessària.

AFA-JDESCARREGA (1).jpeg

TESTIMONIAL

Així hem ajudat al Josep!

En Josep Descarrega va partir un accident de moto per culpa d'un gos que se li va creuar enmig de la nit. Per evitar atropellar-lo, va caure i va patir diverses lesions i la seva motocicleta es va incendiar. Va ser un cas molt complicat perquè no hi havia cap altre vehicle implicat, la moto era de coleccionista i la seva asseguradora s'havia desentès.  En Josep va contactar amb Ferré | Advocats de Persones i gràcies a la perícia de l'equip d'accidents de trànsit va poder cobrar una indemnització tant pels danys personals com la reparació total de la moto clàssica que conduïa. Ell ens explica el seu cas en primera persona.

bottom of page