top of page
HOME
AlbertFerre_Advocats_HOME-3.jpg

INICI > DRET DE FAMÍLIA

ADVOCATS

COMPROMESOS

AMB ELS DRETS

DELS INFANTS

I LES FAMÍLIES

No estàs sol, truca'ns i t'ajudarem en tot el procés.

Per nosaltres el teu problema és el nostre problema, així vam néixer el 1995 i així seguim treballant el dia d'avui.

Segurament és per això que el 98,7% dels nostres clients ens recomana als seus amics i familiars com a advocats experts en Dret de Família. Estem al costat de les persones i en tenim cura.

logos_diaris 19.07.22.png

ESPECIALITATS

Si et trobes davant d'una problemàtica familiar, has decidit separar-te, divorciar-te o et cal resoldre els tràmits d’una herència, a Ferré | Advocats de Persones vetllem pels teus interessos amb la sensibilitat que requereixen aquestes situacions.

Tots hem de tenir opció a defensar els nostres drets, independentment de les circumstàncies econòmiques, per això, t’informem gratuïtament i et donem solucions personalitzades. Comptem amb un equip especialitzat en:

ESPECIALITATS

SEPARACIONS

T’acompanyem en tot el procés, en l’elaboració de la proposta del conveni regulador que reculli les teves necessitats sobre: la custòdia dels fills o filles, l’habitatge familiar, els béns comuns (afegiria), les pensions i les compensacions econòmiques. Comprenem la teva situació i et defensarem.

DIVORCIS

Els nostres clients valoren la nostra sensibilitat. En situacions de trencament de parella t'acompanyem en tot el procés per tal que sigui més fàcil. Sigui de mutu acord o no, defensarem els teus interessos, el teu benestar i el de la teva família (pensions, custodia, règim de visites, compliment de mesures, etc).

HERÈNCIES

Les herències requereixen d’una bona orientació legal per tal que es compleixin les voluntats i evitar així conflictes familiars i/o econòmics. T’ajudem en tot el procés, des de la determinació, acceptació i partició. Som un equip especialitzat en Dret Successori.

VOLS QUE ET TRUQUEM NOSALTRES?
Albert_Ferre_Cuscó.jpg

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Quan parlem de conflictes familiars sempre ens posem primer a la pell de les persones que ens venen a buscar abans d’actuar. La nostra prioritat és resoldre el conflicte.

Marisa_Navarro.jpg

MARISA NAVARRO

Advocada

Ser advocada de família implica escoltar i entendre a tothom, però defensar els interessos del la persona que t’ha demanat que l’ajudis. El més important d’aquests conflictes és que la informació entre totes les parts no es perdi o es manipuli abans d’arribar a l’advocat.

Maite_de_la_fuente.jpg

MAITE DE LA FUENTE

Advocada

Els advocats de família ajudem tant en un cas d'herència com en un divorci. La nostre feina és ajudar a resoldre els conflictes que es generen dintre de l’àmbit familiar i fer-ho de forma ordenada i legal.

ADVOCATS DE FAMÍLIA

OPINIONS I TESTIMONIS

Som clients del despatx del senyor Ferré des de 1996;el meu pare ja era client, jo ho he estat i els meus fills també. Sempre que hem tingut un problema ens ho han resolt i per nosaltres són com un més de la família. Quan tenim problemes o hem de prendre decisions importants els truquem.

Augusto Marin | Ripollet | Google

CONTACTE familia
bottom of page