AlbertFerre_Advocats-malalties-professio

INICI > DRET LABORAL > MALALTIES PROFESSIONALS

ADVOCATS

ESPECIALISTES

EN MALALTIES PROFESSIONALS

Pateixes una malaltia i creus que pot derivar de la teva feina? Si és el cas, a Albert Ferré · Advocats de Persones podem ajudar-te a defensar els teus interessos. Som aquí per escoltar-te i entendre't.

L'atenció personalitzada, el tracte, el respecte, la cura i l'afecte ens defineixen. Així vam néixer el 1995, i així seguim creixent dia a dia.

VOLS QUE ET TRUQUEM NOSALTRES?

MALALTIES PROFESSIONALS

Què és una malaltia professional?

Es tracta de la malaltia que pateix un treballador i està directament vinculada a la seva activitat professional. Pot ser deguda a una lesió provocada per maniobres o rutines, entre altres condicionants, però també pot relacionar-se amb la presència i manipulació de substàncies tòxiques en el lloc de treball.

Les causes que es poden relacionar amb malalties professionals són:

AGENTS QUÍMICS

AGENTS FÍSICS

AGENTS BIOLÒGICS

INHALACIÓ DE SUBSTÀNCIES I AGENTS NO COMPRESOS EN ALTRES APARTATS

MALALTIES A LA PELL CAUSADES PER SUBSTÀNCIES I AGENTS NO COMPRESOS EN ALTRES APARTATS

MALALTIES DE LA PELL CAUSADES PER AGENTS CARCINÒGENS

 

PASSOS A SEGUIR

Si t’ha visitat la mútua laboral, el teu metge de capçalera o de la sanitat pública i t’ha derivat amb la sospita que pateixes una malaltia professional, aquests són els passos que has de seguir:

1

És important aconseguir el document que acredita la teva situació d’incapacitat laboral per contingències professionals.  

2

S’ha de sol·licitar un informe diagnòstic de la teva situació mèdica un cop fetes les proves i valoracions pertinents.

3

En el cas que no reconeguin la teva malaltia com a malaltia professional podrem sol·licitar a l’INSS el reconeixement d’aquest fet. T'assessorarem en la presentació de la instància i documentació necessària.

4

Davant d’una resolució denegatòria de malaltia professional, la  impugnarem administrativament, i de manera gratuïta. Gestionarem l’expedient judicial corresponent amb l’objectiu d’aconseguir la declaració judicial de malaltia professional.

Si et trobes en una situació de malaltia ocasionada en l'àmbit professional, no ho dubtis: és fonamental que t'assessori un advocat especialista que estudi de forma personalitzada el teu cas. A Albert Ferré · Advocats de Persones tractem cada cas de forma individualitzada:

  • Tindrem una primera reunió gratuïta on estudiarem el teu cas i la teva documentació mèdica.

  • T'indicarem tota la documentació necessària a sol·licitar per a poder tramitar el teu expedient i t’oferirem els serveis del nostre equip pèrit per a una valoració més acurada. 

  • Sol·licitarem la declaració de malaltia professional a la Seguretat Social en el cas que la mútua no te la reconegui i impugnarem aquella resolució que denegui tal declaració

  • Tramitarem tot l'expedient judicial i t'acompanyarem durant tot el procés.

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Si pateixes alguna malaltia ocasionada en l'àmbit laboral, contacta'ns encara que no disposis de documentació. A Albert Ferré Advocats t'assessorarem i t'acompanyarem en la cerca de tots els informes necessaris.

MARISA NAVARRO

Advocada

Encara que la mútua no et vulgui atendre, no ho dubtis i truca'ns. És necessari iniciar el procediment com més aviat millor.

ALBERT FERRÉ

Advocat

No descartis cap possibilitat en relació a la teva malaltia professional, informa'ns i estudiarem, punt per punt, la teva situació.

 

ADVOCATS DE MALALTIES PROFESSIONALS

 

TESTIMONIS

Me despidieron después de 12 años, sin ningun motivo y gracias al despacho me consiguieron una indemnización justa, estoy muy agradecido y los recomiendo siempre.

Miguel G | Barcelona | Google

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

A Albert Ferré Advocats de Persones creiem que tots tenim dret a defensar els nostres drets, independentment de la situació econòmica.

És per això que al nostre despatx t’informem gratuïtament.

Contacta'ns i ens posarem a treballar avui mateix.

DESPATX A BARCELONA

Carrer Mallorca 272, 7a planta

08037 Barcelona

93 220 86 96

DESPATX AL VALLÈS

Plaça d'Antoni Baqué,  4, 2a

08120 La Llagosta

93 220 86 96

A Albert Ferré · Advocats de Persones tenim despatxos a Barcelona i al Vallès.

Els nostres horaris de visita són:

dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 i divendres de 9:00 a 13:00.