top of page
HOME
AlbertFerre_Advocats atropellaments2.jpeg

INICI > ACCIDENTS DE TRÀNSIT > ATROPELLAMENTS

ADVOCATS 

ESPECIALISTES

EN ATROPELLAMENTS.

ESTEM AL TEU COSTAT.

A Ferré | Advocats de Persones coneixem el gran tràngol pel que passeu les víctimes d'un atropellament. Des de 1995 estem al teu costat i ens fem càrrec de tot el procés, perquè únicament hagis d'ocupar-te de la teva recuperació.

logos_diaris 19.07.22.png

ETS VIANANT?

ETS FAMILIAR?

PER QUÈ FERRÉ | ADVOCATS DE PERSONES?

Tractem cada cas de manera individualitzada i t'oferim assessorament personalitzat.

Estudiem el teu cas gratuïtament

Analitzem la documentació amb el nostre equip d'especialistes (metges, enginyers...) i et donem resposta en menys de 24h.

Iniciem la reclamació ràpidament

Et truquem immediatament i et donem la viabilitat del teu cas en 24h. I, en menys de 7 dies ens posarem en contacte amb la teva companyia perquè cobris la teva indemnització.

Valorem la proposta d'indemnització

Et donem una segona opinió i, si la indemnització de l'asseguradora és inferior al que creiem just o si no inclou determinades despeses, reclamem

Busquem un acord

A Ferré | Advocats de Persones, el 96,8% dels nostres casos es resolen en menys de 90 dies però, si no arribem a un acord, també et representem judicialment.

Recopilem la documentació

Et farem una llista amb els documents necessaris perquè puguem tramitar la teva indemnització i et recordarem quins són els terminis de lliurament.

Estudiem totes les alternatives

Sempre anem més enllà. Busquem la millor estratègia per aconseguir el que et mereixes. T'acompanyem a la tramitació de subsidis, incapacitats, ajudes i prestacions derivades del teu accident, tant per tu com per la teva família.

ATROPELLAMENT

Si has patit un atropellament, truca'ns i t'assessorarem gratuitament

 

Tens dret a reclamar danys personals i materials,

si ets vianant i no ets culpable.  

24 hores

Ens posem

ens contacte

7 dies

Realitzem

la reclamació

90 dies

Cobrament

d'indemnització

*Aquests temps són orientatius i poden variar per causes alienes al despatx com sentències judicials o procediments administratius.

Els nostres clients ens recomanen a amics i familiars

ADVOCATS D’ACCIDENTS DE TRANSIT

Albert_Ferre_Cuscó.jpg

ALBERT FERRÉ CUSCÓ

Soci fundador

Volem estar al teu costat per a superar aquest episodi i per a defensar els teus drets.

Marisa_Navarro.jpg

MARISA NAVARRO

Advocada

Normalment, els nostres clients no saben quins són els passos a seguir després de patir un atropellament, però nosaltres ens encarreguem que disposis de tota la informació necessària.

AFA-ANTONIO.jpeg

TESTIMONIAL

Així hem ajudat a l'Antonio!

Antonio Moreno va patir un accident als 21 anys que canviaria la seva vida per sempre. Després de la seva recuperació, gràcies a Ferré | Advocats de Persones, va rebre la indemnització que li corresponia pels danys soferts. L'acompanyem durant tot el procés i vam estar al seu costat en tot moment. Ell ens explica la seva vivència en primera persona.

bottom of page